Spirituele Reis Egypte

Reis mee naar de heilige Tempels van Liefde, Licht en heling

mei 2021

Voor wiens ziel verlangt naar het Egypte
en haar velden van vrede

Omdat veel bewuste zielen na een winter van diepe inkeer en intense ascentie processen verlangen naar de voeding, de warmte en het licht van Egypte zal ik dit voorjaar twee nijlreizen organiseren !

 

Na deze lange tijd van rust en zuivering zijn de tempels en de Nijl weer terug in hun oorspronkelijke heilige trilling 

 
Alle sterrenpoorten staan wijd open !
 

Krachtiger als ooit stralen de Ancient Tempels hun velden van licht en heling 

 

Wees welkom mee te stromen op de heilige Nijl

Om in deze belangrijke transformatie tijd

 de kiemen van eenheid 

 in ons hart te zaaien 

 

En zo een poort van licht te zijn

 om de nieuwe aarde,

door ons heen 

geboren te laten worden

 
Het voelt als een soort initiatie juist nu in deze tijd Egypte in al haar pure kracht te mogen ontmoeten
 
Nooit eerder is Egypte zo schoon en verstilt geweest We hebben het in het voorjaar al zo intens mogen voelen daar… Het was alsof letterlijk het gordijn van illusie opzij schoof en je zo door tijd en ruimte heen en in alle dimensies kon reizen en kijken 
 
Zo krachtig kunnen de tempels na deze tijd van zuivering die poorten naar de goddelijke ‘thuisvelden’ weer volop zijn dat waarvoor ze bedoeld zijn…. net als wij…
hun goddelijk eenheid te stralen 


We reizen met een groep mensen die juist in deze tijd vanuit hun hart durven te springen
in de zoete stroom van het leven in vol vertrouwen
in dat wat groter is dan wij en wat ons altijd draagt en thuis brengt 
Het volgen van die echte spontane gevoelsstroom in overgave is de energie van de nieuwe aarde
en de geboorte van het goddelijk vrouwelijke;
de Isis energie op deze aarde
Het stromen van de heilige Nijl in ons geopende hart

Wat verlangen Gaia en wij daar naar; die zachte vrouwelijke stroom van leven vanuit eenheid en liefde 

weer te mogen ontvangen, na eeuwen van de illusie van angst

 

Wij zijn de geboortekanalen van deze levende energie!

hier kwamen we voor in deze tijd !

 

Wat een kans ! om na deze tijd van zuivering 

de energie van ons geliefde moederland Egypte, waar alles begon…

in al haar puurheid en stilte in te kunnen drinken 


De kosten voor deze reis zijn 1550,- euro

Hierbij inbegrepen zijn:

 • Alle overnachtingen (op basis van 2 pers. kamers (toeslag 1 pers. kamer is 375 euro ,- )
 • Alle maaltijden en water tijdens alle excursies (op de boot ook koffie, thee en frisdrank)
 • Alle vervoer van en naar vliegvelden, hotels en excursies, tempels en krachtplekken
 • Alle meditaties , healing en Persoonlijke begeleiding in het proces waar nodig 
 • Dit bedrag is exclusief tips (50 euro), tempelentreegeld (100 euro) en de vlucht
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen

 

Beste Vlucht is Met Egyptair :

Boeken via Egypt air of Cheaptickets 

 • Amsterdam – (via cairo)  Luxor     15:40 -23:45 
 • Luxor  – (via cairo)   Amsterdam    5:45 – 14:40 

 

 • De groep reist samen en je wordt opgehaald vanaf het vliegveld in Cairo en Luxor 
 • Neem voor je definitief boekt even contact met mij op, om af te stemmen met de vluchten van de rest van de groep
 • Visum koop je tijdens overstap in Cairo en kost 25euro

Mocht de reis om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, wordt het bedrag in zijn geheel gerestitueerd. Een voorschot van € 300,- is gewenst om je plaats te reserveren.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus als je de roep voelt wacht dan niet te lang.

Ik wil niet met een heel grote groep reizen en er is een beperkt aantal plaatsen en eenpersoonskamers beschikbaar op de boot. Veel lichtwerkers voelen na deze intense maanden van schoning het verlangen terug te gaan naar ‘huis’ om op te laden. 

De prijzen van de tickets kunnen stijgen dus als je voelt dat je mee wilt, wacht dan niet te lang met boeken.

Als je gewoon eens wilt uitwisselen, kennismaken, meer informatie of graag hulp wilt bij/over vluchten kan je me altijd bellen.

Als je opent voor de vibratie van ‘Ancient Kemet’ en de hoge energie in de heilige tempels van verandert je bewustzijn

De wijsheid van het oude egypte zit al verankerd in je ziel, het reizen door Egypte is vooral een proces van herinnering van wie je werkelijk bent, je essentie

Het verbinden met de levende wijsheid van de heilige tempels transformeert je Zijn.  

Je zult dieper en dieper gaan ervaren dat je een bent met het Al

Mediteren in de Tempels opent je subtiele waarneming, je innerlijk weten en je gevoeligheid voor energien zonder iets te leren , je weet het gewoon ! 

Hierdoor zullen je unieke gaven, eeuwenoude wijsheid en ziele-missie openen en helder worden  

Programma

Vanuit Luxor, waar we 3 nachten in ons gezellige Gezira Garden Hotel slapen, reizen we op een prachtige Nijlboot van Luxor naar Aswan en bezoeken onderweg alle belangrijke tempels langs de Nijl. We hebben een zeer comfortbele en Luxe boot met ieder zijn eigen kamer en badkamer, een groot en heel gezellig dek, met ligbedden en banken en launchehoek, waar we kunnen mediteren, dansen, relaxen, boekje lezen, etc ! We hebben de hele boot voor onszelf. De meest ontspannen manier om de mystiek en de helende energie van de Nijl en de oude Egyptische tempels te ervaren.

We bezoeken o.a. de imposante Karnak tempel, de zachte Luxor tempel, The Valley of the KingsDeir el medina, de Horus tempel in Edfu , Komombo en de tempel van Isis in Aswan.

We hebben een inspirerend maar rustig programma waarin ook veel ruimte is voor verwerking en mijmertijd. Er is ruimte voor samen en voor alleen zijn. We verliezen geen energie aan lange reizen in bussen maar bezoeken alle krachtplekken rustig vanaf onze prachtige Nijlboot. Alleen al het varen op de heilige Nijl is heling en als een grote meditatie. 

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te gaan, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken écht te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting met de magische energie van Egypte. Door dit zo puur mogelijk te ervaren (zonder teveel te weten) komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven.

We verbinden ons tijdens deze reis met alle tempels en goden die deze tempels bezielen: In Luxor met de zonnegod Amun-Ra en met Sekhmet; de godin van de natuurkrachten, in Dendera met Hathur de godin va de liefde, in Edfu met Horus; de bron van eenheid, het hoger zelf en het pure kind. in Esna met de oer- scheppergod Khnum, in Philae met Isis; de godin van de vrede en onvoorwaardelijke liefde. We verbinden al deze energievelden en aspecten van de oerbron, die in ons leven met elkaar.

Je zal merken dat je je van nature met sommige goden diep verbonden voelt, vanuit de herinnering van je ziel. Het weer bewust maken van dit contact met ‘jouw god of godin’ kan een openbaring zijn, je diep inzicht geven over je levensloop en je helpen je zielenmissie en unieke gaven te gaan neerzetten op aarde.

Egyptische tempels zijn ‘The Houses of the Spirits’. De magische kracht van deze plekken en de eeuwenoude wijsheid van Egypte openen diepe lagen in ons bewustzijn en geven ruimte voor nieuwe levensstromen die naar ons toe willen komen. De Tempels van Egypte zijn waarlijk heilige plaatsen, waar de Ancient Spirits nog intens en voelbaar aanwezig zijn (en met je werken). Het mediteren in of ronddwalen door de zuilenhallen of de kapellen opent je hart en je ziel, het is een magisch proces, je wordt als vanzelf aangeraakt in heldere inzichten, diepe vrede en wonderlijke synchroniciteit. Deze heilge plekken kunnen dus ook diepe persoonlijke processen in werking zetten. Thema’s die te maken hebben met het Licht en de Schaduw in ons, worden a.h.w. versneld aangeraakt, uitvergroot en doorgewerkt. Egypte heelt in iedereen altijd weer wat geheeld mag worden. Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier.

Extra healing dagen Abydos 

We kunnen met een kleiner groepje liefhebbers langer blijven om in de heilige Tempel van Abydos de diepte van heling en meditatie in te gaan. We zullen daar intensief bezig gaan met Channeling, Rituelen, Meditatie en Ancient Egyptian Healing.

Voor diegene die zich geroepen voelt door de Tempel en de Ancient spirits van Abydos laat het mij weten.  Je bent welkom!

 

Sterrenpoort Abydos

 

Waar de heilige woestijn ‘de Gab’, het oeroude Osirion en de indrukwekkende Healing Tempel van Seti I op ons wacht

Deze prachtige tempel heeft een zeer krachtige helende energie en is de best bewaarde tempel van Egypte. Deze tempel kan telkens weer een diepe vrede in onze ziel brengen. 

 

Het is waarlijk een heilige plek waar de Ancient Spirits nog intens en voelbaar aanwezig zijn (en met je energieveld werken). Het mediteren, rituelen doen of gewoon ronddwalen door de kapellen opent je hart en de herinnering van je ziel, het is een magisch proces, je wordt als vanzelf aangeraakt in heldere inzichten, diepe vrede en eenheid . Een verblijf in Abydos ervaren mensen als helend maar ook als zeer intens. 

 

Abydos is een sterrenpoort; een energetisch zeer krachtige plek op aarde die door de oude Egyptenaren feilloos werd getraceerd als dé plek waar zij in een rechtstreekse verbinding met de Goddelijke krachten konden staan en waar zij al vóór de eerste dynastieën hun tempels bouwden. 

De ‘hoge’ energietrilling die hier aanwezig is opent en verdiept je bewustzijn. Thema’s die te maken hebben met het Licht en de Schaduw in ons, worden a.h.w. versneld aangeraakt, uitvergroot en opgelost. Deze plek heelt in iedereen altijd weer wat geheeld mag worden. 

 
Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier. 
 
Het voelt als ‘Thuis komen’
 
Reservering en meer informatie bij Claire
 

In mijn praktijk in den Haag begeleid ik mensen dmv Energie Reading, Channelimg en Healing. 

Het geeft mij veel vreugde om mijn liefde voor dit land en haar krachtige, helende tempels te kunnen delen met gelijkgestemden die zich in deze tijd van diepe transformatie

 voelen aangetrokken tot de magische wijsheid van het oude Egypte. 

Om zo ons ware zelf en ‘unieke gaven’ te herinneren, onszelf te helen en daarmee ook anderen. 

Sinds mijn eerste bezoek aan Egypte 20 jaar geleden verloor ik mijn hart aan dit land. Egypte is het ‘thuis van mijn ziel’.

 
 

Je bent altijd welkom me te bellen of mailen voor vragen of overleg

06 52789040   clairegreve@ziggo.nl     www.clairegreve.nl

 

Tot ziens in het gouden licht van Egypte

en de tempels “for the Peace of the Heart “ 

In liefdevolle verbinding 

 

Claire