Spirituele Reis Egypte

Ontmoeting met de heilige Tempels van Egypte

24 april t/m 2 mei 2017

Journey of the Inner Eye

Reis naar eeuwenoude Energetische Krachtplekken

Reis naar jouw innerlijke wijsheid

Reis naar Heelwording

Met veel vreugde nodig ik diegenen die zich geroepen voelen uit, om dit voorjaar mee te reizen naar Egypte; het land van licht, wijsheid en magie. Als Egypte jouw Ziel roept… Dan voel en weet je dat zonder te denken Dan is de tijd rijp om jouw Ba; ’het zuivere licht van je ziel’ te ontmoeten, De wijsheid en ‘gaven’ in jouw celherinnering te openen en thuis te komen in jezelf .

Egypte is een van de krachtigste energetische plekken op aarde. De hoge trilling en zuivere energie van de grond, de Nijl en de heilige tempels die we bezoeken versterken de verbinding met jouw innerlijke bron en unieke gaven. Egypte is de bakermat van mystiek, magie en de oudste inwijdingsleringen. De oude Egyptenaren hadden een diep weten van de ‘Hemelse kennis’ en de gaven van het innerlijk oog, overgeleverd vanuit de Atlantische mysteriën. Het hart als doorgeefluik van de ziel.

Er ligt in Egypte een energie slapende die nu langzaam gewekt mag worden; de energie van het innerlijk oog.  Er is een groep ‘lichtwerkers’ die zich in deze tijd sterk geroepen voelt terug te keren naar de ‘Ancient Egyptian Roots’ van hun ziel om de oude kennis en gaven die in onze ziele-herinnering liggen opgeslagen weer te openen en op deze manier de grote transformatie die in onszelf en op aarde gaande is verder te helpen. Vanuit een hartgedragen en goed geankerd bewustzijn kunnen we a.h.w. kanaal zijn voor dit zuivere weten in onze ziel en zo bruggen slaan tussen eeuwenoude Egyptische wijsheid en onze hedendaagse westerse manier van leven en helen.

Wat ik steeds weer ervaar is dat de energie van dit land, waar de sluier naar het ‘goddelijke’ zo dun is, nieuwe bewustzijnslagen opent in onze ziel en helpt deze diep te verankeren in ons ‘zijn’.
In Egypte kom je thuis in jezelf en kan je al je cellen voeden…
… met de meditatieve stilte en vrede van de Nijl en woestijn waar goddelijke en aardse energie zo krachtig samenkomen
…de zinderende warmte van de zon en het witgouden licht van Egypte
…de helende werking van eeuwenoude tempels en krachtplaatsen

Vanuit Luxor, het oude Thebe, gelegen in de woestijn met de Nijl als levensader, bezoeken we alle belangrijke tempels en krachtplekken op de East en Westbank van de Nijl.

We bezoeken o.a. de  imposante Karnak tempel, de zachte Luxor tempel, The valley of the Kings and Queens, Medinet Habu, Deir el medina, Hatsjepsoet, Esna Tempel en de Horus tempel in Edfu.

Met de September-reis beginnen we in Cairo om daar de piramiden van Gizeh, de Sfinx, het museum en Saqqara te bezoeken.

We hebben een inspirerend maar rustig programma waarin ook veel ruimte is voor verwerking en mijmertijd. Er is ruimte voor samen en voor alleen zijn.

We reizen niet veel maar bezoeken alle krachtplekken vanaf twee bijzondere en comfortabele hotels. Ook zullen we de magie van de Nijl ervaren met zonsondergang op een feluka of een authentieke Dahabiya. Alleen al het varen op de heilige Nijl is als een grote meditatie

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te gaan, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken écht te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting met de magische energie van Egypte. Door dit zo puur mogelijk te ervaren (zonder teveel te weten) komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven.

Egyptische tempels zijn ‘The Houses of the Spirits’. De magische kracht van deze plekken en de eeuwenoude wijsheid van Egypte openen diepe lagen in ons bewustzijn en geven ruimte voor nieuwe levensstromen die naar ons toe willen komen.

De Tempels van Egypte zijn waarlijk heilige plaatsen, waar de Ancient Spirits nog intens en voelbaar aanwezig zijn (en met je werken). Het mediteren in of ronddwalen door de zuilenhallen of de kapellen opent je hart en je ziel, het is een magisch proces, je wordt als vanzelf aangeraakt in heldere inzichten, diepe vrede en wonderlijke synchroniciteit. Deze plek kan dus ook diepe persoonlijke processen in werking zetten. Thema’s die te maken hebben met het Licht en de Schaduw in ons, worden a.h.w. versneld aangeraakt, uitvergroot en doorgewerkt. Egypte heelt in iedereen altijd weer wat geheeld mag worden. Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier.

De kosten voor de April reis zijn  1450,- 
Hierbij inbegrepen zijn alle overnachtingen (op basis van 2 pers. kamers, toeslag 1 pers.kamer is 15,- per nacht).

Alle maaltijden, alle vervoer van en naar vliegveld, hotels en excursies. Begeleiding excursies en meditaties  tijdens de reis.

Alle excursies naar tempels en krachtplaatsen.

Dit bedrag is Exclusief tips en vlucht

De 2 beste mogelijkheden voor de vlucht zijn:

* Ticket naar Luxor 24 april  heen en 2 mei terug. Boeken via  Egypt air, WTC (world ticket centre) of Cheaptickets (met overstap in Cairo, let op goede overstaptijden!!).

* Ticket naar Hurgada 24 april  heen en 2 mei terug met Corendon (rechtstreekse vlucht en je wordt opgehaald met een busje, 3 uur rijden naar Luxor door de woestijn)

Let op! de prijzen van de tickets kunnen ineens snel stijgen dus als je weet dat je mee wilt, boek dan zo snel mogelijk. Als je meer informatie of graag hulp wilt bij/over vluchten kan je me altijd bellen.

Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld in Luxor of Hurghada.

Visum koop je ter plekke (tijdens overstap in Cairo of in Hurgada ) en kost ongeveer 23 euro.

Er is een beperkt aantal plaatsen en eenpersoonskamers beschikbaar dus wacht niet te lang met boeken. Ook in verband met beschikbaarheid van vluchten. Mocht de reis om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, wordt het bedrag in zijn geheel gerestitueerd. Een voorschot van € 300,- is gewenst om je plaats te reserveren.

Reservering en meer informatie bij Claire Greve

Praktische Informatie over de September-reis (kosten, programma, Ticket) komt binnenkort op de website te staan.

Wil je alvast meer weten neem dan even contact met mij op

 

 

In mijn praktijk in Den Haag begeleid ik mensen dmv Soulreading en energetische Healing. Het geeft mij veel vreugde om mijn liefde voor dit land en haar krachtige, helende tempels te kunnen delen met gelijkgestemden die zich in deze tijd van diepe transformatie voelen aangetrokken tot de magische wijsheid van het oude Egypte. Om zo ons ware zelf en ‘unieke gaven’ te herinneren, onszelf te helen en daarmee ook anderen. Sinds mijn eerste bezoek aan Egypte 20 jaar geleden verloor ik mijn hart aan dit land. Egypte is het ‘thuis van mijn ziel’.

Je bent altijd welkom me te bellen of mailen voor vragen of overleg

06 52789040
clairegreve@ziggo.nl
www.clairegreve.nl

Tot ziens in het gouden licht van Egypte