Praktijk voor Healing, Reading en Coaching

Bevrijding

Ik help mensen zichzelf te bevrijden uit patronen van pijn, spanning, angst, boosheid, etc. Alle gevoelens zijn goed ! Maar sommige negatieve emoties lijken ons structureel uit ons ‘zelf’ te trekken en beperken ons in onze vrijheid, blijheid en innerlijke vrede. Deze destructieve patronen vinden hun oorsprong in onderdrukte ervaringen en pijn uit het verleden. Door deze ‘oude pijnen’ weer bewust te maken en een plek te geven maken we ruimte voor een nieuwe gezondere levenstroom. Niet door te analyseren of te ‘herbeleven’ maar eenvoudig door deze gevoelens in alle veiligheid aan te raken, de onderdrukte energie vrij te maken en weer te laten stromen.

Verbinding

Mijn doel is niet de weg te wijzen maar je juist weer in contact te brengen met je eigen innerlijk weten en stroom van zelfhelend vermogen. Door de verbinding met je eigen heelheid en wijsheid te herstellen creer je een evenwichtiger, liefdevoller leven en harmonieuze relaties. Als we leven vanuit vertrouwen en overgave en ons weer verbonden, gedragen en gekoestert weten door ‘de bron’ en ons eigen goddelijk licht dan komen we thuis in ons zelf en wordt het leven ‘moeiteloos’.

Transformatie

Vanuit deze verbondenheid komen we weer vol in onze scheppende kracht te staan, die waarlijk magisch is. We kunnen ons eigen unieke mogelijkheden en ons levenspad weer voelen en gaan merken dat dingen zich als vanzelf gaan ontvouwen in ons leven. We bevinden ons in een nieuwe vrije levensstroom van waaruit onze hartsverlangens op een natuurlijke manier vervult worden

Heling komt vanuit compassie
Compassie is een vorm van eenheidservaring
Vanuit de eenheid
kan je de ander in jezelf weten
en helen

Ik werk vanuit mijn ‘helder zien-voelen’ en laat me begeleiden door mijn ziel, mijn gidsen en goden. 

En voor-alles; mijn ‘Bewust Zijn’ door vele levens en lessen heen (en elke dag weer) geankerd in compassie en de Bron van onvoorwaardelijke universele liefde 

Ik ben opgeleid om te werken met verschillende methoden die effectief zijn om dieperliggende blokkades en overtuigingen bewust te maken en op te lossen en de verbinding met je intuitie en je eigen bron van zelfhelend vermogen, wijsheid en liefde weer te herstellen.

Waar nodig gebruik ik krachtige elementen uit deze healingmethoden onder andere: Soulreading , AuraHealing, Touch of Matrix, Ancient Egyptian Healing, Sjamanisme en de Helende Reis van Brandon Bays. Deze middelen ondersteunen liefdevol en direct het proces van bevrijding, heling en schoning van ons energieveld en het celgeheugen.

Meestal zijn 1 of 2 sessies genoeg om als het ware weer te “Herbronnen”, weer in jezelf te klikken en de natuurlijke helende stroom en missie van jouw ziel op aarde weer te gaan volgen.

Soulessence Channeling & Reading

Bij een Soul reading stem ik me af op de essentie van jouw ziel en het energieveld rond je lichaam dat veel informatie bevat over wat er op dit moment speelt in jouw leven; welke uitdagingen , blokkades er zijn en wat de ziel wil ervaren of leren . We kijken naar jouw unieke trilling, unieke gaven en zieleweg in dit leven. Ik voorspel niks, want alleen vanuit het NU kan het verleden en de toekomst worden geheeld en gecreëerd. Het is een creatief en steeds veranderend proces dat vanuit ieders vrije wil en keuzes ontstaat elk moment weer.  Ik geef enkel een spiegel voor de ziel waardoor je a.h.w. weer ‘ in jezelf klikt’  en keuzes en stappen kunnen worden gemaakt vanuit rust, overgave en vertrouwen.

De weg naar je eigen zielenwijsheid en daarmee jouw natuurlijke groei worden vrijer gemaakt.

Doordat ik me tijdens de sessie verbind met jouw ziel, ons beider gidsen en de bron van eenheid vindt er tijdens een reading ook altijd een vorm van healing plaats. Doordat je jouw bronkracht, unieke missie en de onvoorwaardelijke liefde van jouw ziel weer kan voelen wordt de weg vrij gemaakt voor diepe inzichten en kunnen vastgezette emoties, bezieling en levensenergie weer gaan stromen.

Aurahealing

Is als het ware het schoonmaken van je aura, het energiesysteem om je heen en je chakra’s, het energiesysteem in je lichaam.
Een healing herstelt het contact met je eigen vitaliteit, je levenskracht en verbinding met de oerbron. Daarnaast kan een healing blokkades oplossen die veroorzaakt zijn door onverwerkte emoties en ervaringen en die nog vastzitten in je systeem.

De helende reis van Brandon Bays...

ook wel bekend als ‘The Journey’ is een prachtige methode om weer in contact te komen met je eigen ziel, je eigen bron van wijsheid. Vanuit deze plek van liefde en vergeving lossen we emotionele blokkades op en maken zo de weg vrij om jezelf te genezen op celniveau en je eigen pad en levensmissie weer te voelen en te volgen.

Touch of Matrix

Is een allesomvattende, zeer diep werkende en effectieve healinghmethode voor de nieuwe tijd. Ze is simpel, direct en geeft verbazingwekkend snel resultaat, zowel fysiek als emotioneel en psychisch.  Touch of Matrix werk vanuit Zuiver Bewustzijn. Je maakt weer actief en bewust contact met je ‘Ware Ik’; je eigen Pure Essentie. Door het (her) verbinden met deze tijdloze scheppende bron van liefde en heling, waar alles mogelijk is, kunnen we (verbazend snel en moeiteloos) oude blokkades en overtuigingen loslaten en transformeren en zo ruimte maken voor gezondheid, vreugde en overvloed.
Nagenoeg alle klachten kunnen met Touch of Matrix behandeld worden, zowel fysieke als emotionele/psychische klachten maar TOM werkt ook krachtig bij het vrijmaken van de weg om je diepste wensen waarheid te maken.

Tarieven

Een Soulessence Channeling & Reading duurt zolang als nodig is (meestal rond 1,5 a 2 uur)  

€ 150,- incl BTW

Een telefonische reading – consult duurt 40 – 60 min
€ 75,- incl BTW

Bij laag inkomen neem contact met mij op over betalingsmogelijkheden.