Praktijk voor Healing, Reading en Coaching

Bevrijding

Ik help mensen zichzelf te bevrijden uit patronen van pijn, spanning, angst, boosheid, etc. Alle gevoelens zijn goed ! Maar sommige negatieve emoties lijken ons structureel uit ons ‘zelf’ te trekken en beperken ons in onze vrijheid, blijheid en innerlijke vrede. Deze destructieve patronen vinden hun oorsprong in onderdrukte ervaringen en pijn uit het verleden. Door deze ‘oude pijnen’ weer bewust te maken en een plek te geven maken we ruimte voor een nieuwe gezondere levenstroom. Niet door te analyseren of te ‘herbeleven’ maar eenvoudig door deze gevoelens in alle veiligheid aan te raken, de onderdrukte energie vrij te maken en weer te laten stromen.

Verbinding

Mijn doel is niet de weg te wijzen maar je juist weer in contact te brengen met je eigen innerlijk weten en stroom van zelfhelend vermogen. Door de verbinding met je eigen heelheid en wijsheid te herstellen creer je een evenwichtiger, liefdevoller leven en harmonieuze relaties. Als we leven vanuit vertrouwen en overgave en ons weer verbonden, gedragen en gekoestert weten door ‘de bron’ en ons eigen goddelijk licht dan komen we thuis in ons zelf en wordt het leven ‘moeiteloos’.

Transformatie

Vanuit deze verbondenheid komen we weer vol in onze scheppende kracht te staan, die waarlijk magisch is. We kunnen ons eigen unieke mogelijkheden en ons levenspad weer voelen en gaan merken dat dingen zich als vanzelf gaan ontvouwen in ons leven. We bevinden ons in een nieuwe vrije levensstroom van waaruit onze hartsverlangens op een natuurlijke manier vervult worden

Heling komt vanuit compassie
Compassie is een vorm van eenheidservaring
Vanuit de eenheid
kan je de ander in jezelf weten
en helen

Ik werk vanuit mijn ‘helder zien-voelen’ en laat me begeleiden door mijn ziel, mijn gidsen en goden. 

En voor-alles; mijn ‘Bewust Zijn’ door vele levens en lessen heen (en elke dag weer) geankerd in compassie en de Bron van onvoorwaardelijke universele liefde 

Ik ben opgeleid om te werken met verschillende methoden die effectief zijn om dieperliggende blokkades en overtuigingen bewust te maken en op te lossen en de verbinding met je intuitie en je eigen bron van zelfhelend vermogen, wijsheid en liefde weer te herstellen.

Waar nodig gebruik ik krachtige elementen uit deze healingmethoden onder andere: Soulreading , AuraHealing, Touch of Matrix, Ancient Egyptian Healing, Sjamanisme en de Helende Reis van Brandon Bays. Deze middelen ondersteunen liefdevol en direct het proces van bevrijding, heling en schoning van ons energieveld en het celgeheugen.

Meestal zijn 1 of 2 sessies genoeg om als het ware weer te “Herbronnen”, weer in jezelf te klikken en de natuurlijke helende stroom en missie van jouw ziel op aarde weer te gaan volgen.

Soulessence Channeling & Reading

Bij een Soul reading stem ik me af op de essentie van jouw ziel en het energieveld rond je lichaam dat veel informatie bevat over wat er op dit moment speelt in jouw leven; welke uitdagingen , blokkades er zijn en wat de ziel wil ervaren of leren . We kijken naar jouw unieke trilling, unieke gaven en zieleweg in dit leven. Ik voorspel niks, want alleen vanuit het NU kan het verleden en de toekomst worden geheeld en gecreëerd. Het is een creatief en steeds veranderend proces dat vanuit ieders vrije wil en keuzes ontstaat elk moment weer.  Ik geef enkel een spiegel voor de ziel waardoor je a.h.w. weer ‘ in jezelf klikt’  en keuzes en stappen kunnen worden gemaakt vanuit rust, overgave en vertrouwen.

De weg naar je eigen zielenwijsheid en daarmee jouw natuurlijke groei worden vrijer gemaakt.

Doordat ik me tijdens de sessie verbind met jouw ziel, ons beider gidsen en de bron van eenheid vindt er tijdens een reading ook altijd een vorm van healing plaats. Doordat je jouw bronkracht, unieke missie en de onvoorwaardelijke liefde van jouw ziel weer kan voelen wordt de weg vrij gemaakt voor diepe inzichten en kunnen vastgezette emoties, bezieling en levensenergie weer gaan stromen.

Relatie Reading & Healing

Soms lukt het, ondanks dat je elkaar lief hebt (even) niet meer om elkaar te verstaan en de liefde vrij te laten stromen. Vaak omdat er een dynamiek is ontstaan van ‘emotionele triggers’ van oude pijnen, angsten en onveiligheid  (binding-verlating- pressure -afwijzing – etc…). Vanuit deze kwetsbaarheden kan een ruimte van emotionele verwijdering of strijd ontstaan.  

Vaak lijkt de situatie veel erger dan dat hij is, als we weer kunnen kijken vanuit ogen van liefde en wijsheid 

Ik help jullie weer terug in het hart te komen, te ontrafelen welke oude (kind) wonden of karmische blauwdrukken ten grondslag liggen aan alle gevoelens en dynamieken in jullie relatie en weer in liefde te verbinden met jezelf en elkaar 

We doen dat vanuit gelijkwaardigheid en met diep respect voor alle betrokkenen en alle gevoelens die spelen. Als er weer zachtheid en begrip is en de scherpte en onveiligheid wegsmelt kan je elkaar weer voelen vanuit de liefde die er altijd is. 

Los van de uiteindelijke uitkomst is dit het doel; Elkaar weer te kunnen horen, zien en respecteren vanuit zachtheid en compassie 

Tarieven

Een Soulessence Channeling & Reading duurt zolang als nodig is (meestal rond 1,5 uur)  

€ 150,- 

Een telefonische reading – consult duurt 40 – 60 min

€ 75,-  

Een Relatie Reading & Healing duurt zolang als nodig (meestal rond 1,5 a 2 uur)

€ 150,- euro

 

 

Bij laag inkomen neem contact met mij op over betalingsmogelijkheden.