Praktijk voor Healing, Reading en Coaching

De waarheid ligt niet in de perfectie

maar in de liefde

en acceptatie van alles wat is

Na een academische studie en een intensieve loopbaan in het bedrijfsleven als communicatie- adviseur heb ik op mijn 40e een radicale omslag gemaakt in mijn leven. Tegen alle goedbedoelde adviezen in heb ik afscheid genomen van deze loopbaan omdat ik diep van binnen voelde ik dat ik niet op mijn (ziele)pad zat. Mijn lichaam ging steeds meer signalen geven dat ik iets moest veranderen. Met alle onzekerheid die daarbij hoort heb ik mijn oude veilige leven volledig losgelaten en ben ik in het diepe gesprongen. Ik ben door een intens transformatieproces gegaan waarin ik letterlijk moest afkikken van mijn overlevings- en controle systemen waarop ik het al die jaren had volgehouden. Doordat ik deze transformatie van overleven naar ‘echt en moeiteloos leven’ vanuit mijn ziel, zelf zo diep heb doorleefd en ik weet hoeveel vrijheid en vreugde het mij heeft gegeven, doe ik niets liever dan anderen begeleiden en inspireren in deze overgang naar een vervullend leven vanuit hart en ziel.

Naast mijn eigen bewustzijnsontwikkeling ben ik de afgelopen 10 jaar geschoold als Professioneel Coach, Spiritueel Therapeut en Aurahealer. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, gericht op het ontwikkelen van mijn waarnemingsvermogen, helerschap en intuitie, o.a: de Helende Reis van Brandon Bays, Touch of Matrix, Mindfullness, Meditatie en Ancient Egyptian Healing.

Naast mijn aangeboren heldervoelendheid en ervaring als healer en coach heb ik veel geleerd van mijn reizen, Met name de magische en helende krachten van het oude Egypte hebben mijn hart gestolen en zijn voor mij altijd als een tweede thuis en een grote bron van inspiratie en wijsheid geweest

Vanuit dankbaarheid
en met hart en ziel
begeleid ik mijn medereisgenoten
op hun weg naar bewustwording en transformatie
door bevrijding van blokkades
naar heelheid en verbondenheid
en vervulling van hartsverlangens