Nijlreis langs de heilige tempels van Egypte

5 t/m 14 mei 2017

Reis naar eeuwenoude energetische krachtplekken
Reis naar het zuivere licht van jouw ziel
Reis naar Heelwording

Op een prachtige authentieke Dahabeya Nijl zeilboot varen we van Luxor naar Aswan en bezoeken onderweg alle belangrijke tempels langs de Nijl. We hebben de hele boot voor onszelf.  De meest ontspannen manier om de mystiek en de helende energie van de Nijl en de oude Egyptische tempels te ervaren.  We slapen 5 nachten op de boot en 4 nachten in een heerlijke groene oase van rust in een hotel op de westbank van Luxor. We verbinden ons tijdens deze  reis met alle tempels en goden die deze tempels bezielen: In Luxor met de zonnegod Amun-Ra en met Sekhmet; de krachtige godin van de natuurkrachten , in Edfu met Horus; de bron van eenheid, het hoger zelf en het pure kind. in Esna met de oer- scheppergod Khnum,  in Philae met Isis; de godin van de vrede en onvoorwaardelijke liefde. Je zult merken dat je je met bepaalde goden diep verbonden voelt, vanuit de herinnering van je ziel. Het weer bewust maken van dit contact met  ‘jouw god of godin’  kan een openbaring zijn, je diep inzicht geven over je levensloop en je helpen je zielenmissie en unieke gaven te gaan neerzetten op aarde.

Egypte is een van de krachtigste energetische plekken op aarde. De hoge trilling en zuivere energie van de Nijl en de heilige tempels die we bezoeken versterken jouw verbinding met jouw innerlijke bron en unieke gaven. In Egypte ligt een energie slapende die nu langzaam aan gewekt mag worden; de energie van het innerlijk oog. In deze tijd van diepe transformatie is het belangrijk de verbinding met het licht en de wijsheid van onze Ziel weer te voelen. Vanuit het hart gedragen bewustzijn mogen we dit zuivere weten weer in onszelf wekken.

De kosten voor deze  reis zijn 1250,- 

Hierbij inbegrepen zijn alle overnachtingen (op basis van 2 pers.kamers, toeslag 1 pers.kamer is 15,- per nacht). Alle vegetarische/organische maaltijden, alle vervoer van en naar vliegveld, hotels en excursies. Begeleiding excursies, meditaties en persoonlijk proces. Alle excursies naar tempels en krachtplaatsen. Dit bedrag is Exclusief vlucht(naar Luxor of Hurgada) tips en entreegeld voor de tempels.

Wat ik steeds weer ervaar is dat de energie van dit land, waar de sluier naar het ‘goddelijke’ zo dun is, nieuwe bewustzijnslagen opent in onze ziel en helpt deze diep te verankeren in ons ‘zijn’.

In Egypte kom je thuis in jezelf en kan je al je cellen voeden…
… met de meditatieve stilte en vrede van de Nijl en woestijn waar goddelijke en aardse energie zo krachtig samenkomen
…de zinderende warmte van de zon en het witgouden licht van Egypte
…de helende werking van eeuwenoude tempels en krachtplaatsen