Spirituele Nijlreis

Luxor -Dendera - Abydos - Edfu - Aswan

FullSizeRender

Nijlreis langs de heilige Tempels van Egypte

Voor diegenen wiens ziel verlangt naar de hoge vibratie, het witgouden licht en de ancient wisdom van Egypte.

Wees welkom mee te stromen op de heilige Nijl

Om de kiemen van eenheid en zuiverheid in ons hart te zaaien

Waar ik ook ga op deze aarde …there is no place like Egypt ! 

Mijn hart en Ziel blijft verlangen naar de hoge energetische voeding die dit land geeft .

De oertrilling en zuivere energie van de oude aarde, de Nijl 

en de heilige tempels versterken onze verbinding met de bron en unieke gaven 

Als Egypte jouw  ziel roept…

Dan voel en weet je dat zonder te denken

Dan is de tijd rijp om jouw Ba; ’het zuivere licht van je ziel’ te ontmoeten,

De wijsheid en ‘gaven’ in jouw celherinnering te openen

 en thuis te komen in jezelf .

Schermafbeelding 2016-11-14 om 09.41.46

Egypte is een van de krachtigste energetische plekken op aarde. Egypte is de bakermat van mystiek, magie en de oudste inwijdingsleringen. De oude Egyptenaren hadden een diep weten van de ‘Hemelse kennis’ en de gaven van het innerlijk oog, overgeleverd vanuit de Atlantische mysteriën. Het hart als doorgeefluik van de ziel.

Er ligt in Egypte een energie slapende die nu langzaam gewekt mag worden; de energie van het innerlijk oog.  Er is een groep ‘lichtwerkers’ die zich in deze tijd sterk geroepen voelt terug te keren naar de ‘Ancient Egyptian Roots’ van hun ziel om de oude kennis en gaven die in onze ziele-herinnering liggen opgeslagen weer te openen en op deze manier de grote transformatie die in onszelf en op aarde gaande is verder te helpen. Vanuit een hartgedragen en goed geankerd bewustzijn kunnen we a.h.w. kanaal zijn voor dit zuivere weten in onze ziel en zo bruggen slaan tussen eeuwenoude Egyptische wijsheid en onze hedendaagse westerse manier van leven en helen.

IMG_3645

Wat ik steeds weer ervaar is dat de energie van dit land, waar de sluier naar het ‘goddelijke’ zo dun is, nieuwe bewustzijnslagen opent in onze ziel en helpt deze diep te verankeren in ons ‘zijn’.
In Egypte kom je thuis in jezelf en kan je al je cellen voeden…
… met de meditatieve stilte en vrede van de Nijl en woestijn waar goddelijke en aardse energie zo krachtig samenkomen
…de zinderende warmte van de zon en het witgouden licht van Egypte
…de helende werking van eeuwenoude tempels en krachtplaatsen

IMG_0046

Vanuit Luxor, het oude Thebe, gelegen in de woestijn met de Nijl als levensader, bezoeken we alle belangrijke tempels en krachtplekken op de East en Westbank van de Nijl. Daarna reizen we door naar de liefdestempel van Hathor in Dendera en de indrukwekkende Healing Tempel van Seti I in Abydos

We bezoeken tijdens deze reis o.a. de imposante Karnak tempel, de zachte Luxor tempel, , Medinet Habu, Deir el medina, Hatsjepsoet, Dendera, Abydos, de Horus tempel in Edfu en de tempel van Isis in Aswan

Op een prachtige authentieke Dahabeya Nijl -zeilboot varen we van Luxor naar Aswan en bezoeken onderweg alle belangrijke tempels langs de Nijl. We hebben de hele boot voor onszelf. De meest ontspannen manier om de mystiek en de helende energie van de Nijl en de oude Egyptische tempels te ervaren.

We verbinden ons tijdens deze reis met alle tempels en goden die deze tempels bezielen: In Luxor met de zonnegod Amun-Ra en met Sekhmet; de godin van de natuurkrachten, in Edfu met Horus; de bron van eenheid, het hoger zelf en het pure kind. in Esna met de oer- scheppergod Khnum, in Philae met Isis; de godin van de vrede en onvoorwaardelijke liefde. We verbinden al deze energievelden en aspecten van de oerbron, die in ons leven met elkaar.

Je zal merken dat je je van nature met sommige goden diep verbonden voelt, vanuit de herinnering van je ziel. Het weer bewust maken van dit contact met ‘jouw god of godin’ kan een openbaring zijn, je diep inzicht geven over je levensloop en je helpen je zielenmissie en unieke gaven te gaan neerzetten op aarde.

We hebben een inspirerend maar rustig programma waarin ook veel ruimte is voor verwerking en mijmertijd. Er is ruimte voor samen en voor alleen zijn.

We verliezen geen energie aan lange reizen in bussen maar bezoeken alle krachtplekken rustig vanaf onze prachtige Nijlboot en een comfortabel hotel in Luxor.  Alleen al het varen op de heilige Nijl is heling en als een grote meditatie

We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te gaan, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken écht te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting met de magische energie van Egypte. Door dit zo puur mogelijk te ervaren (zonder teveel te weten) komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven.

Egyptische tempels zijn ‘The Houses of the Spirits’. De magische kracht van deze plekken en de eeuwenoude wijsheid van Egypte openen diepe lagen in ons bewustzijn en geven ruimte voor nieuwe levensstromen die naar ons toe willen komen.

De Tempels van Egypte zijn waarlijk heilige plaatsen, waar de Ancient Spirits nog intens en voelbaar aanwezig zijn (en met je werken). Het mediteren in of ronddwalen door de zuilenhallen of de kapellen opent je hart en je ziel, het is een magisch proces, je wordt als vanzelf aangeraakt in heldere inzichten, diepe vrede en wonderlijke synchroniciteit. Deze heilge plekken kunnen dus ook diepe persoonlijke processen in werking zetten. Thema’s die te maken hebben met het Licht en de Schaduw in ons, worden a.h.w. versneld aangeraakt, uitvergroot en doorgewerkt. Egypte heelt in iedereen altijd weer wat geheeld mag worden. Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier.

shutterstock_28763023
   De kosten voor deze reizen zijn 1450,- euro

 

   Hierbij inbegrepen zijn:

 • Alle overnachtingen (op basis van 2 pers. kamers, toeslag 1 pers. kamer is 350 euro ,- )
 • Alle maaltijden en water tijdens alle excursies (op de boot ook koffie en thee)
 • Alle vervoer van en naar vliegvelden, hotels en excursies, tempels en krachtplekken
 • Alle meditaties en Persoonlijke begeleiding in het proces waar nodig 
 • Dit bedrag is Exclusief tips (50 euro), entreegeld voor de tempels (ongeveer 100 euro) en de vlucht
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen
 

Beste mogelijkheden voor de vlucht zijn:

  Met Egyptair retour Amsterdam  – Luxor  (via cairo) 

 • 1 september heen  – 12 september terug 
 • Boeken via Cheaptickets , Egypty air, WTC of  Vliegtickets.nl 
 • Let op goede tijden!  In totaal met overstap 8 a 9 uur vliegen

  Met TuiFly of Corendon retour Amsterdam – Hurgada 

 • Waarschijnlijk  31 augustus al heen omdat ze op zondag niet vliegen en terugvlucht op 12 september. Dat zijn vaak goedkopere vluchten!
 • Ik regel vervoer naar Luxor in luxe minibus, 3 uur door de woestijn (100,- pp retour)
 • Extra overnachting (31 augustus) in luxor of hurgada kost 50,- euro (ik regel hotel)
Tui heeft momenteel een mooie vlucht naar hurgada (31-12) met mooie prijs! 
 

* Je wordt sowieso opgehaald vanaf het vliegveld in Luxor of Hurgada.

* Neem voor je definitief boekt even contact met mij op, om af te stemmen met de vluchten van de rest van de groep

*Visum koop je tijdens overstap in Cairo of Hurgada Airport) kost 25 euro

 

Mocht de reis om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, wordt het bedrag in zijn geheel gerestitueerd. Een voorschot van € 300,- is gewenst om je plaats te reserveren.

 

Er is een beperkt aantal plaatsen en eenpersoonskamers beschikbaar. 

De inschrijvingen beginnen al binnen te stromen , er zijn nog 4 plekken beschikbaar!

En de prijzen van de tickets kunnen snel stijgen dus als je voelt dat je mee wilt, wacht dan niet te lang met boeken. Ook in verband met beschikbaarheid van vluchten.  

Als je gewoon eens wilt uitwisselen van gedachten, meer informatie of graag hulp wilt bij/over vluchten kan je me altijd bellen.

  

In mijn praktijk in Den Haag begeleid ik mensen dmv Soulreading en energetische Healing. Het geeft mij veel vreugde om mijn liefde voor dit land en haar krachtige, helende tempels te kunnen delen met gelijkgestemden die zich in deze tijd van diepe transformatie voelen aangetrokken tot de magische wijsheid van het oude Egypte. Om zo ons ware zelf en ‘unieke gaven’ te herinneren, onszelf te helen en daarmee ook anderen. Sinds mijn eerste bezoek aan Egypte 20 jaar geleden verloor ik mijn hart aan dit land. Egypte is het ‘thuis van mijn ziel’.

Je bent altijd welkom me te bellen of mailen voor vragen of overleg

06 52789040
clairegreve@ziggo.nl
www.clairegreve.nl

Tot ziens in het gouden licht van Egypte

FullSizeRender 3